Foretrekker du tradisjonell håndsveising eller laserhåndsveising?

Foretrekker du tradisjonell håndsveising eller laserhåndsveising?

Den håndholdte lasersveisemaskinen for optisk fiber er en ny generasjon lasersveiseutstyr, som tilhører berøringsfri sveising.Driftsprosessen krever ikke trykksetting.Arbeidsprinsippet er å direkte bestråle laserstrålen med høy energiintensitet på overflaten av materialet.Gjennom samspillet mellom laseren og materialet blir materialet smeltet innvendig, og deretter avkjølt og krystallisert for å danne en sveis.

Håndholdt sveising er en bærbar driftsenhet.Det er også et presisjonssveiseutstyr, men kan fritt og fleksibelt brukes i ulike miljøapplikasjoner.Den kan enkelt brukes i ulike typer miljøer, og har høyere faglige standarder og pålitelighet.Det profesjonelle produksjonsmålet for håndholdt sveisemaskin har fordelene med høy standard og spesialisering.

La oss ta en titt på fordelene med håndholdt lasersveising:

1. Bredt sveiseområde: det håndholdte sveisehodet er utstyrt med 5m-10m original optisk fiber, som overvinner begrensningene i arbeidsbenken og kan brukes til utendørs sveising og langdistansesveising.
2. Praktisk og fleksibel å bruke: Den håndholdte lasersveisingen er utstyrt med mobil trinse, som gjør den behagelig å holde.Stasjonen kan justeres når som helst uten behov for en fast stasjon.Den er gratis og fleksibel, og passer for ulike arbeidsmiljøscener.
3.Flere sveisemetoder: den kan realisere sveising i alle vinkler, for eksempel overlappsveising, stumpsveising, vertikal sveising, flat filetsveising, innvendig filetsveising, ekstern filetsveising, etc. Den kan sveise arbeidsstykker av forskjellige komplekse sveiser og uregelmessige former av store arbeidsstykker, og realisere sveising i alle vinkler.I tillegg kan den også fullføre kutting, sveising og kutting fritt, og det er veldig praktisk å bytte sveisekobberdysen til kuttekobberdysen1

        Skjøtesveising

2

Overleggssveising

3

T-Weld

Håndholdt laser sveiseapplikasjoner:

Håndholdt lasersveising kan brukes mye i de kompliserte og uregelmessige sveiseprosessene i industrier som skap, kjøkken, heiser, hyller, ovner, dør- og vindusrekkverk i rustfritt stål, strømfordelingsbokser, hus i rustfritt stål, etc. Det er også mye brukt. innen kjøkken, husholdningsapparater, reklame, former, dører og vinduer i rustfritt stål, håndverk, husholdningsprodukter, møbler, bildeler og mange andre industriers.


Innleggstid: 25. november 2022

  • Tidligere:
  • Neste: